نتایج وام بازنشستگان کشوری اعلام شد/ ۳۲۰ هزار نفر واجد دریافت وام ۷۵ میلیونی بازنشستگان + مراحل دریافت وام آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ /  سکه ریزشی شد / حباب سکه ترکید؟ جزئیات حذف کالابرگ دهک‌های میانی / کدام خانوار‌ها مشمول افزایش کالابرگ می‌شوند؟ قیمت رسمی دلار و انواع ارز‌ها امروز ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ دلار و یورو ارزان شدند آخرین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ + جدول جزییات و زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ | شرط جدید برای بازگشایی سهام عدالت اعلام شد زمان قرعه کشی ایران خودرو اعلام شد؛ آخرین فرصت ثبت نام را از دست ندهید جدیدترین و بروزترین قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا + جدول قیمت ها کاهش 30 درصدی درامد مالیاتی دولت در 2ماهه نخست سال توضیح بانک مرکزی درباره اختلال در عملیات چهار بانک سی‌ان‌بی‌سی: تورم ناشی از جنگ با ایران در اقتصاد جهان ماندگار است پیش‌بینی اوپک از ادامه رشد تقاضا برای نفت چرا برخی خودروهای نو در آزمون آلایندگی رد می‌شوند؟ خبر مهم وزیر جهادکشاورزی برای بازار برنج/ برنج با این تغییر قیمتی مواجه خواهد شد رفع محدودیت تردد کشتی‌ های تجاری در بنادر جنوبی بازار اجاره مسکن قفل شد / مستأجران در خانه ماندند/جابه‌جایی‌ها به حداقل رسید؟

بورس تا پایان سال چگونه است؟

بورس تا پایان سال چگونه است؟ در یک ماه گذشته روند شاخص بورس منفی بود. شاخص از محدوده ۱٫۵ میلیون واحدی به محدوده ۱٫۳ میلیون واحد رسیده است. گرچه چند روزی است روند شاخص به صورت دستوری مثبت شده است اما هنوز تغییری در پرتفوی افراد ایجاد نشده است. با توجه به روند بازار در روزهای گذشته پیش‌بینی کارشناسان از بورس به چه صورت است؟
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۶ - ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 03
کد خبر: ۱۰۸۱۳۱

به گزارش راهبرد معاصر در یک ماه گذشته روند شاخص بورس منفی بود. شاخص از محدوده ۱٫۵ میلیون واحدی به محدوده ۱٫۳ میلیون واحد رسیده است. گرچه چند روزی است روند شاخص به صورت دستوری مثبت شده است اما هنوز تغییری در پرتفوی افراد ایجاد نشده است. با توجه به روند بازار در روزهای گذشته پیش‌بینی کارشناسان از بورس به چه صورت است؟

 

فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه درباره مدیریت پررتفوی سهامداران در شش ماهه دوم سال گفت: به نظز می‌رسد برخلاف سال ۱۳۹۹ تکیه بیش از اندازه به سود ناشی از خرید و فروش اوراق بهادار بدون توجه به ارزش ذاتی و عایدات مستمر یکی از محورهای اصلی تصمیم‌گیری و سرمایه‌گذاری در شش ماه دوم سال جاری باشد و به طور کلی سیاست مدیریت پرتفوی افراد باید به ترتیب بر اساس مدیریت ریسک نقدشوندگی پرتفوی، مدیریت ریسک بازدهی پرتفوی و مدیریت ریسک آسیب‌پذیری پرتفوی ناشی از تصمیمات خلق الساعه باشد.

 

وی همچنین درباره روند بازار سهام در ماه‌های آینده گفت: پیش‌بینی می‌شود با فرض ثابت بودن سایر متغیرهای اثرگذار بر وضعیت اقتصادی کشور، صنایع برتر با محوریت استراتژی مدیریت پرتفوی، صنایع ارزآور و خودکفا از حیث تامین مواد اولیه، پالایشگاهی، پتروشیمی، فولادی و فرآورده‌های معدنی و کانی می‌توانند پیش‌ رو باشند. همچنین شرکت‌های صنایع غذایی و دارویی، از نظر آزادسازی نرخ ارز برای تامین مواد اولیه و حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی جزو صنایع پیش‌ رو در بازار سرمایه خواهند بود.

آقابزرگی در این باره می‌گوید: شرکت‌های صنعت بانک، بیمه، لیزینگ و تامین سرمایه از نظر افزایش ترن اوور و گردش مالی و در نتیجه افزایش حاشیه سود عملیاتی می‌توانند از سودآوری خوبی برخوردار باشند.

 

این کارشناس بازار افزود: به استثنای برخی موقعیت‌های شرکت‌های خاص، می‌توان چشم انداز تا پایان سال ۱۴۰۰ را را با محوریت اثر تورم بر بازار سرمایه، گسیل نقدینگی سرشار به بازار سرمایه و اراده حاکمیت در حمایت از بازار سرمایه و احتمال ادامه روند افزایشی نرخ ارز، مثبت ارزیابی کرد و انتظار داشت نه در حد میزان نرخ تورم ساختاری در بودجه ۱۴۰۰ که حداقل به میزان ۴۰ الی ۵۰ درصد است بلکه حداقل ۲۰ تا ۳۰ درصد بازدهی را نصیب سهامداران بکند و در کل شاخص کل بورس، امکان صعود تا محدوده ۱٫۷ میلیون واحد را دارد./تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار